Titulinis  /  Naujienos   /  Radviliškio raj.   /  Sumanaus kaimo kūrybinės dirbtuvės Radviliškio rajone

Sumanaus kaimo kūrybinės dirbtuvės Radviliškio rajone

Gegužės 15-16 d. Radviliškio rajone vyko Sumanaus kaimo kūrybinės dirbtuvės, kuriose dalyvavo projekto partneriai iš Kėdainių, Radviliškio ir Dzūkijos rajonų VVG.

Susitikimo metu vyko gastronominio ir lėtojo turizmo mokymai su gastronominio paveldo tyrinėtoja A. Laužikiene ir lėtojo turizmo asociacijos prezidente H. Miliauskiene. Dvi dienas vyko gerųjų pavyzdžių lankymas Radviliškio rajone. Aplankytas „Aukštelkų ūkio“ mėsos perdirbimo ir konservavimo cechas, susipažinta su „Pakalniškių ūkio“ vykdoma vaisių ir daržovių liofilizavimo veikla, lankytasi sodyboje „Molinė saulėgrąža“, sudalyvauta Skėmių traktieriaus edukacijoje „Stabdyk arklius“ ir Pociūnėlių miestelio bendruomeninio verslo ir gaminamos produkcijos pristatyme, edukacijoje „Apie burokėlį“.

Įgyvendinant Teritorinio bendradarbiavimo projektą ,,Sumanaus kaimo link – Kėdainių, Lazdijų ir Radviliškio kaimo plėtros veikėjų partnerystė“ Nr. 44TT-KK-21-1-00909-PR001, siekiama sustiprinti Kėdainių, Lazdijų ir Radviliškio kaimo plėtros veikėjų partnerystę ir kompetencijas.

You don't have permission to register